5 TIPS ABOUT VERIFICARE ISTORIC AUTO YOU CAN USE TODAY

5 Tips about verificare istoric auto You Can Use Today

5 Tips about verificare istoric auto You Can Use Today

Blog Article

Defectiuni auto pe treatment nu este bine sa le reparati singur Procura notariala auto - ce este si cat costa? Daca trebuie sa obtii cazierul auto este bine sa stii ca procedura s-a schimbat si ca, in prezent, poti primi la cerere istoricul sanctiunilor, nu doar numarul punctelor de penalizare, asa cum se proceda in trecut.

Chiar dacă vehiculul tău are un trecut tulburat, o să-l vinzi mai rapid cu o verificare a istoricului.

informatii despe componente - daca mulajele, barele de protectie, oglinzile si manerele au aceeasi culoare cu cea a caroseriei sau nu

Este o soluție inovatoare și pioner pentru piața auto, introdusă pentru prima dată de autoDNA O persoană potențial interesată de mașină poate scana codul QR din anunțul de vânzare, precum și direct de pe vehiculul pe care a fost plasat un astfel de cod QR. Această funcție contemporaryă își propune să susțină piața auto cleară și să ridice nivelul acesteia la cel de clasă mondială. Parerile clientilor in legatura cu raportul

Datele oferite reflectă configuraţia vehiculului şi statutul acestuia şi sunt valabile la details interogării acestora.

Insa, daca doresti sa afli mai multe detalii si aspecte importante despre o masina SH pe treatment urmeaza sa o cumperi, poti opta pentru improve-ul la versiunea platita.

Verificarea istoricului auto este o etapă criticală la achiziționarea unei mașini la mâna a doua, iar cum românul favoră mașinile mai accesibile, există site-uri treatment oferă informații despre mașini rulate.

Ne desfasuram activitatea inca din 2010; avem ani de experienta care ne-au invatat ce informatii sunt importante pentru cumparatorii de masini rulate.

Atenție - înainte de a introduce seria de șasiu, verificați de două ori pentru a vă asigura că aceea este seria corectă

Datele obtinute prin aplicatia RAR sunt esentiale pentru a lua decizii informate si avizate in ceea ce priveste achizitionarea sau verificarea unei masini.

Prin intermediul platformei carvertical.com, poti verifica daca masina a fost implicata in accidente ascunse sau daca a avut daune semnificative la caroserie.

FAQ Ce este seria de șasiu/numărul VIN? Este o secvență de 17 caractere care identifică un anumit vehicul și este unică pentru fiecare vehicul. Seria de șasiu este CNP-ul vehiculului, very similar cu ceea ce este ADN-ul pentru oameni. Numărul este atribuit de producătorul vehiculul și îi identifică marca, modelul, anul de producție, precum și istoricul vehiculului și altele day tehnice. Este folosit pentru toate tipurile de vehicule. Sistemul de marcare a vehiculelor cu o serie este compatibil site web standardul internațional ISO 3779-1983 și funcționează din anii 1980.

Pentru a beneficia de serviciul de verificare istoric auto, poti apela si la platforma carvertical.com. Cu ajutorul acestei platforme, vei avea acces la un raport detaliat si actualizat despre istoricul vehiculului treatment te intereseaza.

Cazierul auto este un document in care sunt mentionate sanctiunile auto primite de un sofer din cauza ca nu a respectat regulile de circulatie pe drumurile publice. Perioada vizata de cazier este de 5 ani.

Report this page